Tevreden gasten zijn ware ambassadeurs
van en voor De Tovenaarsberg!

Het komt regelmatig voor dat onze gasten het adres van het hotel doorgeven aan familieleden, vrienden en kennissen. Mond tot mondreclame is in veel gevallen
een sterk promotiemiddel.
Wij hebben daarom besloten een officieel
Ambassadeurschap voor Tevreden Gasten
in het leven te roepen.
Vanaf 1 januari 2006 kan elke Tevreden Gast dit predicaat verwerven.
Wat houdt dit in?

Wanneer u zich meldt als ambassadeur krijgt u van ons een Toverlands Ambassadeursmapje. Op dat mapje staan uw persoonlijke gegevens. Het mapje is bedoeld om er ambassadeurskaarten in te verzamelen.

Voor elke kamerboeking (overnachting) die via u (als ambassadeur) door anderen (of door u zelf) wordt geregeld ontvangt u een magische kamerkaart die precies in het mapje past.
Alle 8 thema-kamers van De Tovenaarsberg hebben een eigen kamerkaart. Elke kaart geeft u persoonlijk recht op 10 % korting wanneer u later een overnachting in de betreffende kamer boekt.

Dat betekent dat u met 10 kaarten recht heeft op een gratis overnachting plus ontbijt voor 2 personen!

En als u 20 kaarten hebt verzameld kunt u niet alleen gratis tweepersoons-overnachten en ontbijten maar krijgt u er ook een compleet tover-arrangement voor 2 personen bij !

De kamer, waarvan u de meeste kaarten hebt verzameld, is voor u (na overleg over de boekingsdatum) exclusief beschikbaar!
De mensen, die via u een overnachting boeken, zijn net als u uiteraard gebonden aan onze normale spelregels.
Dat betekent dat het bedrag van de betreffende kamerprijs van te voren moet worden overgemaakt. Wij kunnen ons (als klein hotel) niet permiteren dat geboekte kamers leeg blijven staan omdat mensen zonder opgaaf van reden niet komen opdagen.
Helaas zijn er in het verleden mensen geweest die meenden dat zij dit zomaar konden doen. Wij zaten in die gevallen met een leegstaande, en niet betaalde, kamer die wij gemakkelijk aan iemand anders hadden kunnen verhuren als wij niet trouw op de wegblijvers hadden gewacht....

Als Toverlandse Ambassadeur ontvangt u dus pas een kamerkaart van ons wanneer er aan de algemene voorwaarden is voldaan.
Wij kennen inmiddels verscheidene Tevreden Gasten die familieleden en vrienden een overnachting in De Tovenaarsberg cadeau hebben gedaan. Zij deden andere mensen daarmee een groot plezier en zij genoten van hun rol als gulle gevers van (bijvoorbeeld) een cadeaubon.

Mocht u van plan zijn om ook iets dergelijks te doen dan weet u nu dus dat u ook uzelf daarmee vroeg of laat een cadeautje kunt geven als u een Toverlandse Ambassadeur bent.

Elke cadeaubon die u weggeeft levert u een kamerkaart op.
Dus: iedere nieuwe gast die door u wordt aangedragen, of die zelf boekt (en die daarbij uw naam noemt als bemiddelend ambassadeur) bezorgt u daarmee automatisch een magische kamerkaart waarmee u
(vroeg of laat) van een aardige korting kunt genieten.

Als u 10 (of 20) kaarten hebt verzameld zit u zelf helemaal op rozen!

Maar u bent ook welkom met 1 kamerkaart! Een korting van 10 % is ook dan vanzelfsprekend.

En.. als u de map met verzamelde kamerkaarten uiteindelijk liever aan iemand anders wilt schenken
dan mag dat natuurlijk ook.

Onze ambassadeurs bepalen zelf op welke manier zij voor hun inspanningen beloond willen worden!

Wij zullen u (of de uwen) in ieder geval op toverachtige wijze in de watten leggen.
.
of bel 0591-564113 of 06-13164463.
De Toverlandse Ambassadeursmap kan zoals gezegd ook worden gevuld via boekingen
die u voor uzelf doet. Als u dus zelf (bijvoorbeeld) 10 keer gast bent geweest dan kunt u de 11de keer gratis overnachten en ontbijten.

En dat geldt uiteraard ook voor een map met 20 kamerkaarten, waarbij er dan een gratis tover-arrangement voor 2 personen aan uw verblijf wordt toegevoegd.

Wij houden een ouderwets-degelijk kaartenbakje bij! Uw gegevens (en duplicaten van de, aan u gegeven of verstuurde, kamerkaarten) worden door ons zorgvuldig bewaard.
Mocht u dus per ongeluk 1 of meerdere kaart(en) kwijtraken dan hoeft u niet bang te zijn voor een teleurstelling.
Wij weten, ook in dat geval, welke (voor)rechten u hebt opgebouwd!
Vraag een Toverlandse Ambassadeurskaart aan per mail
De Internetwizard